Letní činnost Ski klubu Bublava

02.06.2014 11:17

 

Sezóna lyžařských závodů sice skončila, ale naše aktivity nikoliv. Mimo pravidelných tréninků a pořádání vlastních akcí se účastníme i akcí pořádaných jinými organizacemi. Začátkem května jsme podnikli cyklovýlet z Bublavy do Schönecku se zakončením v plaveckém bazénu. 

Další společnou a hlavně společenskou akcí byla taneční zábava u příležitosti ukončení jubilejní 10. sezóny Ski Klubu Bublava. V sále penzionu Švejk na Bublavě se sešli nejen členové klubu, ale i ostatní příznivci lyžování. Všichni byli svědky předání pomyslného žezla z rukou dosavadního předsedy SKB Zdeňka Fridricha předsedovi novému - Karlu Soukupovi. Zdeněk Fridrich byl „uveden do síně slávy“ a byl mu udělen titul čestného člena za rozvoj SKB a přínos lyžování v Karlovarském kraji. Pro děti byl připraven program v podobě dovednostních her a pro dospělé zahrála k tanci i poslechu hudební skupina „Najazzlá muzika P. R.“ z Kraslic.

V sobotu 24. května byli členové klubu na společném výletě v lanovém centru v Lokti a koncem června nás čeká již třetí ročník dvoudenního triatlonu Muldenberg – Bublava.

Ani o prázdninách nezahálíme. Již nyní je přihlášeno družstvo klubu na červencový triatlon Kamil Trefil 2014 - Přebuz - Bublava - Tisová a dospělí se těší na obhájení dvojnásobného vítězství a jednoho třetího místa mužských a ženských štafet v biatlonu v Auerbachu (SRN).

Ke konci prázdnin proběhne letní soustředění závodníků na Jesenici a pak se již všichni začneme připravovat na sníh a lyžování.

Za SKB Radka Gottfriedová