Informační dopis – členská základna

14.09.2021 21:00

Vážení zástupci klubů,
Vážení členové Svazu lyžařů ČR, 

rádi bychom Vás tímto informovali o spuštění nového Evidenčního a výsledkového portálu ISAS na stránkách https://www.czech-ski.com/ . V modernizovaném, přehlednějším a uživatelsky přívětivějším systému můžete od dnešního dne mimo jiné hradit členské příspěvky SLČR pro rok 2022. Pro první přihlášení do portálu je však potřeba si zřídit nové přístupové údaje.

Po zřízení nových přihlašovacích údajů musíte napsat uživatelské jméno a klub, který pod uživatelské jméno bude spadat, na daniela.strougalova@czech-ski.com pro zřízení role klubu.

Stávající členské karty SLČR mají platnost do konce tohoto roku (12/2021). V současné době pracujeme na jejich nahrazení pomocí Aplikace SLČR, jejíž součástí bude také elektronické zobrazení členské karty. Současně je možné si členskou kartu kdykoliv stáhnout a vytisknout právě na Evidenčním a výsledkovém portálu ISAS. Tato varianta je určena zejména pro členy, kteří nedisponují tzv. chytrými telefony, případně nebudou mít zájem využívat Aplikaci SLČR.

Veškeré platby za členy s aktivním členstvím budou i v letošním roce hrazeny z důvodu snadné kontroly pouze přes již aktivovanou PayU bránu.

Na závěr bychom Vám rád připomněli, že do klíčů pro dělení financí se započítávají pouze členové se zaplaceným členstvím do 31. 12. 2021.

V případě jakýchkoliv dotazů, asistence pro platby přes PayU bránu nebo potíží s administrací v novém Evidenčním a výsledkovém portálu ISAS jsme připraveni Vám osobně pomoci, a to buď telefonicky na čísle +420 608 550 401 nebo prostřednictvím e-mailu daniela.strougalova@czech-ski.com.

S pozdravem
Mgr. Jakub Čeřovský
Secretary General/ Generální sekretář